Hur avslutar jag mitt abonnemang?

Uppsägning av tjänsten görs via Mitt konto på hemsidan eller via mejl till vår kundservice. Ditt abonnemang gäller fram till nästa betalningsdatum och du måste säga upp det minst två arbetsdagar innan nästa debitering. Om uppsägningen görs direkt via Mitt konto på hemsidan kan uppsägning ske en dag innan nästa debitering.

På Mitt konto finns en abonnemangssida och där finns en knapp för att säga upp abonnemanget, Avsluta abonnemang. När du har gjort detta får du en bekräftelse till din e-postadress.