Hur avslutar jag mitt abonnemang?

Du kan säga upp ditt abonnemang genom att logga in på Mitt Konto på nextory.se och klicka på "Avsluta abonnemang". Ditt abonnemang gäller fram till nästa betalningsdatum och du behöver säga upp det senast dagen innan för att inte betala för nästa period. Om du säger upp ditt abonnemang under provperioden slutar det fungera omedelbart.

Vill du istället kontakta kundservice för att säga upp ditt abonnemang ska det göras senast två arbetsdagar innan nästa betalning.

Du får alltid en bekräftelse via mejl när du sagt upp ditt abonnemang. Vänligen titta i skräpposten om du inte hittar det.