Lediga tjänster

Vi söker en contentkoordinator!

Vill du utvecklas inom det digitala området? Gillar du att ha ordning och reda? Då har vi jobbet för dig!

Nextory är en prenumerationstjänst för digitala böcker. Vi växer kraftigt och utökar teamet med nya kollegor. Just nu behöver vi förstärkning av en strukturerad contentkoordinator. Kanske är det du?

Om tjänsten

Du ingår i contentavdelningen där vi har fullt fokus på våra medlemmar och böckerna! Vi sköter samarbetena med förlagen, vi gör urval av titlar att lyfta fram och presentera på ett så intresseväckande sätt som möjligt.

Som contentkoordinator är du spindeln i nätet mellan svenska såväl som utländska förlag, distributörer och Nextorys IT-avdelningen och dina övriga kollegor på contentavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du har ansvaret för att se till att vi får in rätt titlar, format och metadata från förlagen. Du har en löpande dialog med förlag, digitala distributörer och Nextorys egna avdelningar för att se till allt praktiskt fungerar med titlarna vad gäller leveranser och tidplaner. Du ansvarar även bl.a. för att administrera avtal och andra överenskommelser med våra samarbetspartner.

Personlighet och erfarenhet

Du är en strukturerad och självgående lagspelare med detaljsinne. Du är van och har intresse för att arbeta med databaser och Excel. Du sporras av att vara del av ett team som har fokus på vidareutveckling av vår tjänst – i smått som stort –  och du gillar att själv bidra till detta. Du trivs med att ta ansvar och lösa problem och väjer inte för att ta interna, såväl som externa, kontakter.

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från bokbranschen och därmed känner dig bekant med administrativa uppgifter från ett redaktionellt och/eller försäljningsperspektiv. Då en hel del av konversationen sker på engelska behöver du känna dig trygg i att både prata och skriva på engelska.

Start och omfattning

Omgående, enligt ök.

Heltid.

Geografisk placering

Vi sitter i Kista, 15-20 min från Stockholms city med pendel eller tunnelbana.

Välkommen med dina frågor och din ansökan

Kontakta Content Manager Camilla Silfvenius, 0708-310 686 eller camilla.silfvenius@nextory.se

Skicka in ditt personliga brev och CV till camilla.silfvenius@nextory.se så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget:

Nextory är en del av Frescano Group som även består av består av Svenska Julförlaget och Vår Baazar. Inom gruppen fanns tidigare även ljudboksförlaget Earbooks som såldes 2013. Minsta gemensamma nämnare är den vinnande föreningen av kunskap, ny teknik och försäljning. Och vi ser gärna att boken finns med på ett eller annat sätt – i digital och fysisk form.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan