Lediga tjänster

Vi söker nu en teknisk projektledare, 2018-08-29.

 

Teknisk projektledare med passion för produktutveckling och att leda effektiva agila utvecklingsteam

Nextory brinner för att öka läsandet genom att öka tillgängligheten på böcker. Vi erbjuder obegränsad tillgång till ljudböcker och e-böcker direkt i mobilen. Företagets mål är att bli den ledande aktören inom digitala böcker och har de senaste åren haft en tresiffrig tillväxt. Vår strategi är fortsatt expansion, både internationellt och i Sverige och att fortsätta utveckla en boktjänst som kunderna älskar.


Om rollen
Som projektledare/produktägare kommer du ha en viktig och central roll inom företaget. Du är länken mellan verksamheten och vårt utvecklingsteam bestående av utvecklare, lösningsarkitekter, administrativ personal och testare. Som projektledare ansvarar du för kravställning, rapportering, beslutsunderlag för marknad och ekonomi samt ledning av ett flertal utvecklingsprojekt där du koordinerar de olika teamen. Som produktägare för en central del i Nextorys system kommer du ansvara för utveckling och förvaltning.

Vi tillämpar agilt arbetssätt där teamet arbetar självständigt men ibland även i övergripande projektform i samarbete med övriga delar av verksamheten.

Nextorys plattform är modern med den senaste tekniken och arkitekturen.

Du rapporterar till CTO på Nextory och tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm city.

Kompetenser och färdigheter

  • Relevant högskoleutbildning
  • Minst 5 års praktisk erfarenhet av att projektleda agila team inom systemutveckling
  • Erfarenhet av produktutveckling/digitaliseringsprojekt
  • Erfarenhet av att leda distribuerade team utomlands är meriterande
  • Erfarenhet av kravställning och analys
  • Flytande svenska och engelska både muntligt och skriftligt
  • Meriterande är om du har en bakgrund inom programmering/systemarkitektur


Om dig
Du är kommunikativ, driven och ambitiös lagspelare. Vi arbetar verksamhetsnära vilket ställer krav på social förmåga och en positiv attityd. Din energinivå är hög och du gillar problemlösning och bidrar gärna med din kunskap till andra. Du är nyfiken på utvecklingen och håller dig uppdaterad inom digitaliserade tjänster.


Vi erbjuder
Nextory kan erbjuda dig en viktig roll i ett framgångsrikt och snabbväxande bolag med korta beslutsvägar och härliga människor.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nextory med HCM Partner. Ansvarig rekryteringskonsult är Christina Strandelin. Kontaktuppgifter:
christina@hcmpartner.se
+46 708 555838

Ansök här

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan