Vad är Nextory?

Med Nextory kan du läsa och lyssna på hur många böcker du vill till en fast månadskostnad, från 119 kr/mån. Som prenumerant får du tillgång till tiotusentals boktitlar, allt från nyheter till klassiker. Du kan även läsa och lyssna offline, vilket är bra om du är ute och reser eller saknar uppkoppling på tåget.

För att använda tjänsten laddar du ner vår app, iOS eller Android, till din mobiltelefon eller surfplatta. Vi erbjuder en kostnadsfri prova på period under 14 dagar för alla nya kunder. Därefter övergår ditt konto automatiskt till ett ordinarie abonnemang som debiteras varje månad. Väljer du att avsluta abonnemanget under provperioden betalar du inte. Du kan avsluta det senast sista provdagen genom att logga in på Mitt Konto på nextory.se eller kontakta kundservice senast två dagar innan provperioden slut.

Som kund hos oss kan du välja mellan tre olika abonnemang: Silver, Guld och Familj.

Silver ger dig tillgång till 80% av vårt utbud för endast 119 kr/mån. Du får tillgång till de senaste nyheterna sex månader efter att de släppts i appen.

Guld ger dig tillgång till hela vårt utbud, inklusive alla nyheter. Guld är vårt mest populära abonnemang och kostar 169 kr/mån.

Familj ger dig tillgång till hela utbudet samtidigt som du kan skapa upp till fyra olika profiler för 199 kr/mån. Perfekt när ni är flera som vill kunna läsa och lyssna på samma gång!