Hur gör jag när jag upp-, eller nedgraderar mitt abonnemang?

Du kan uppgradera eller nedgradera mellan olika abonnemang när du vill. Det gör du via Mitt Konto på webbsidan. Om du nedgraderar behåller du ditt pågående abonnemang fram tills nästa betalningstillfälle. Uppgraderar du får du direkt tillgång till det nya abonnemanget med alla böcker som ingår. Du debiteras den ökade kostnaden för ditt nya abonnemang för de återstående dagarna till nästa betalningsdatum direkt vid tillfället för uppgraderingen.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan