Kan jag teckna ett nytt abonnemang efter uppsägning?

Självklart! Ditt konto försvinner inte när du säger upp ditt abonnemang. Du kan alltid logga in med dina inloggningsuppgifter och starta ditt abonnemang igen på www.nextory.se.

Att tänka på: Den e-postadress som du registrerat är kontots unika identifiering. Vi rekommenderar inte att du skapar fler konton på olika e-postadresser. På ditt gamla konto finns all din lyssningshistorik, uppdatera hellre dina uppgifter än att starta ett nytt konto med ny e-postadress.