Kan jag teckna ett nytt abonnemang efter uppsägning?

Självklart! När du avslutar ditt abonnemang finns ditt konto kvar. Det innebär att dina listor, personliga rekommendationer och bokhistorik väntar på dig. Logga in med e-postadressen du använde sist på Mitt Konto via nextory.se för att starta abonnemanget igen. Har du glömt ditt lösenord kan du välja ett nytt.

Ditt konto identifieras på din e-postadress. Därför rekommenderar vi inte att du skapar flera konton på olika e-postadresser. Förutom att det kan leda till dubbla betalningar förlorar du din läshistorik och dina personliga listor.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan