Mitt konto

Gå till nextory.se och klicka på "Mitt konto" för att logga in. Här är din personliga sida där du kan se all information om ditt abonnemang.

Under Mitt Konto kan du byta lösenord, ändra e-postadress, byta abonnemang, avsluta ditt abonnemang eller starta det på nytt om du tidigare varit kund. Du kan även se din orderhistorik.

Du hittar dessutom datum för nästa debitering och kan uppdatera dina betaluppgifter.

Alla ändringar till ditt abonnemang görs via Mitt Konto på nextory.se och inte i appen.