Mitt konto

På hemsidan:

www.nextory.se kan du logga in och klicka på Konto. Du hamnar då på din personliga sida. Där kan du se all information rörande ditt abonnemang och dina böcker.

Vill du ändra din e-postadress så kan du göra det under Mina uppgifter. Det går även att fylla i ett nytt lösenord om du vill ändra det.

Under Min bokhylla eller Hem ser du alla dina e-böcker och ljudböcker.

Under Mitt abonnemang hittar du bland annat datum för dina senaste betalningar och när ditt abonnemang förnyas nästa gång. Här kan du säga upp ditt abonnemang. Du kan även starta ditt abonnemang igen om du tidigare avslutat det.

Under Orderhistorik ser du alla dina köp du har gjort hos Nextory.

Du kan inte läsa/ lyssna på böcker via hemsidan. Det gör du direkt i appen.

I Appen:

Du kan inte göra några ändringar på ditt konto i appen