Hur fungerar tjänsten?

Du kan läsa och lyssna på obegränsat med e-böcker och ljudböcker och du väljer själv bland tusentals böcker vad du vill läsa. När du registrerat ett konto via Nextorys webbsida laddar du ned vår app till din iPhone/ iPad via Appstore eller till din Android telefon/ surfplatta via Google Play. Du har tillgång till e-böcker och ljudböcker så länge ditt abonnemang är aktivt. Du får hela tiden nya boktips via appens topplistor och rekommendationer och via våra nyhetsbrev. De aktiva böckerna går att lyssna/läsa på i offlineläge förutsatt att du har aktiverat och laddat ned boken i den enhet du önskar använda offline. Vid avslutad prenumeration försvinner åtkomsten till de böcker du har valt.