Läslistan och aktivering av böcker

Under Sparade i appmenyn hittar du Vill läsa, tidigare Läslistan – här samlar du de böcker du vill läsa eller lyssna på. Du flyttar böcker till Vill läsa genom att klicka på hjärtikonen bredvid de böcker du finner intressanta i appen.

För att aktivera en bok klickar du på "Läs" eller "Lyssna" på boksidan – det gör att boken laddas ner till din enhet. Tänk på att ha tillgång till wifi om du inte vill använda din mobildata.