Läslistan och aktivering av böcker

Under Mina böcker i appmenyn hittar du din läslista – här samlar du de böcker du vill läsa eller lyssna på. Du flyttar böcker till din läslista genom att klicka på hjärtikonen bredvid de böcker du finner intressanta i appen.

För att aktivera en bok klickar du på "Läs" eller "Lyssna" på boksidan – det gör att boken laddas ner till din enhet. Tänk på att ha tillgång till wifi om du inte vill använda din mobildata.