Lägg till i Läslista och aktivera/inaktivera böcker

IOS

Du kan ha hur många böcker du vill i din läslista och du kan ha obegränsat med böcker aktiverade samtidigt. När du läst klart en bok kan du inaktivera den för att göra plats för fler böcker.

För att lägga till en bok i din läslista:

Sök fritt på den bok du vill läsa eller använd kategorierna i appen eller klicka på ett boktips, tryck sedan på Lägg till i Min Bokhylla.

För att aktivera en bok:

När du har boken i Min Bokhylla klickar du på den och sedan på Aktivera.

För att inaktivera en bok:

Gå till Min bokhylla och välj eden aktiva bok du vill inaktivera. Klicka på de tre vita prickarna uppe i bokens högra hörn och välj "Ta bort bok och lägg i Min lista".