Hur fungerar appen?

När du läser en e-bok kan du själv ändra utseendet på e-boken genom att välja mellan 6 olika typsnitt, ändra ljusstyrkan samt storlek på texten. Du kan även sätta dina egna bokmärken i boken samt markera text och lägga till anteckningar. Under meny-ikonen hittar du kapitel, dina bokmärken och markeringar.

När du lyssnar på en ljudbok pausas ljudboken automatiskt och ett bokmärke sparas där du slutat lyssna. Nästa gång du vill lyssna och klickar du på så fortsätter boken från där du senast pausade uppspelningen.

Du kan spola framåt och bakåt i boken och sätta egna bokmärken om du vill. För ljudböcker finns en funktion för dig som vill somna till en bok men som morgonen efter vill slippa leta reda på var i boken du somnade. När boken är igång trycker du på symbolen för sömn och väljer hur länge du vill att boken ska spela innan den automatiskt pausas.