Går inte att läsa eller lyssna

Om det inte fungerar att läsa eller lyssna som det ska i appen kan du först testa att stänga ner appen och starta den igen eller starta om enheten. Du kan även testa att radera appen helt från din enhet för att sedan installera den på nytt. Fungerar inte detta så kontakta vår kundservice genom att skicka en förfrågan eller ringa oss på 08-411 17 15.

Säkerställ att du har tillräckligt med ledigt internminne på din enhet. Loggar du in via www.nextory.se kan du kontrollera att ditt konto är aktivt och att debiteringar görs som de ska under Mitt Konto.