Går inte att läsa eller lyssna

Om det inte fungerar att läsa eller lyssna som det ska i appen kan du först testa att stänga ner appen och starta den igen eller starta om telefonen. Fungerar inte detta så kontakta kundtjänst genom att "Skicka en förfrågan" eller ring oss på  08-411 17 15. Du kan även testa att radera appen helt från din telefon. Installera sedan appen på nytt och starta om telefonen.

Säkerställ att du har tillräckligt med ledigt internminne i din telefon. Loggar du in via www.nextory.se kan du kontrollera att ditt konto är aktivt och att debiteringar görs som de ska under Mitt konto.