Mikä Nextory on?

Nextoryn avulla voit lukea ja kuunnella kuinka monta tahansa kirjaa kiinteään kuukausihintaan, alkaen 119 kr/kuukausi. Tilaajana saat käyttöösi kymmeniä tuhansia kirjoja aina uutuuksista klassikoihin. Voit myös lukea ja kuunnella offline, mikä on etu silloin, kun olet matkoilla tai ellei junassa ole verkkoyhteyttä.

Käyttääksesi palvelua sinun on ladattava sovelluksemme, iOS tai Android, kännykkääsi tai tablettiisi. Tarjoamme maksuttoman 14 päivän koejakson kaikille uusille asiakkaille. Sen jälkeen tilisi muuttuu automaattisesti tavalliseksi tilaukseksi, josta peritään maksu joka kuukausi. Jos haluat lopettaa tilauksen koejakson aikana, sinulta ie peritä maksua. Voit lopettaa tilauksen viimeistään koejakson viimeisenä päivänä kirjautumalla Tilillesi sivustolla nextory.se tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun viimeistään kaksi päivää ennen koejakson päättymistä.

Asiakkaanamme voit valita kolmesta eri tilauksesta: Hopea, Kulta ja Perhe.

Hopea antaa käyttöösi 80 % valikoimastamme ja maksat vain 119 kr/kuukausi. Saat uutuudet käyttöösi kuuden kuukauden kuluttua siitä, kun ne julkaistaan sovelluksessa.

Kulta antaa käyttöösi koko valikoimamme, mukaan lukien kaikki uutuudet. Kulta on suosituin tilauksemme ja maksaa 169 kr/kuukausi.

Perhe antaa käyttöösi koko valikoiman ja voit samalla luoda neljä eri profiilia. Hinta on 199 kr/kuukausi. Täydellinen ratkaisu, kun useampi haluaa lukea ja kuunnella samaan aikaan!