Tilini

Mene sivustolle nextory.se ja klikkaa kohtaa "Tilini" kirjautuaksesi. Tämä on henkilökohtainen sivusi, jolta löydät kaiken tiedon tilauksestasi.

Tilini-sivulla voit vaihtaa salasanaa, vaihtaa tilausta, lopettaa tilauksen tai aloittaa sen uudelleen, jos olet aiemmin ollut asiakas. Näet myös aiemmat tilauksesi.

Lisäksi näet seuraavan laskutuksen päivämäärän ja voit päivittää laskutustietosi.

Kaikki tilauksen muutokset tehdään sivulla Tilini verkkosivustolla nextory.se, ei sovelluksessa.