Minun tilini

Mene sivustolle www.nextory.fi ja klikkaa kohtaa "Minun tilini" kirjautuaksesi. Tämä on henkilökohtainen sivusi, jolta löydät kaiken tiedon tilauksestasi.

Minun tilini -sivulla voit vaihtaa salasanasi tai tilauksesi, lopettaa tilauksen tai aloittaa tilauksen uudelleen, jos olet aiemmin ollut asiakas. Näet myös aiemmat tilauksesi.

Lisäksi näet seuraavan laskutuspäivämäärän ja voit päivittää laskutustietosi.

Kaikki tilauksen muutokset tehdään Minun tilini -sivulla osoitteessa www.nextory.fi, ei sovelluksessa.