Kuinka palvelu toimii?

Aloita rekisteröimällä tili sivustolla nextory.se. Lataa sitten sovellus App Storesta tai Google Playsta kännykkääsi tai tablettiisi. Sovellus on yhteensopiva sekä iOS:in että Androidin kanssa. Viimeinen askel on sovelluksen kirjautuminen ja ensimmäisen kirjan aloittaminen

Sinulla on Nextoryn kirjat käytettävissäsi niin kauan, kun tilauksesi on aktiivinen. Sovellus on täynnä inspiroivia kirjalistoja ja henkilökohtaisia suosituksia. Voit tietysti myös hakea kirjan nimeä tai suosikkikirjailijaasi.

Kun luet tai kuuntelet kirjan, se ladataan laitteellesi. Siksi voit aina lukea ja kuunnella aktivoituja kirjoja, vaikka sinulla ei olisikaan verkkoyhteyttä. Kun olet lukenut tai kuunnellut kirjan, voit helposti siirtää sen meneillään olevista kirjoista niin, ettei se enää vie tilaa laitteellasi.