Kuinka palvelu toimii?

Aloita rekisteröimällä tili sivustolla www.nextory.fi. Lataa sitten sovellus App Storesta tai Google Playsta kännykkääsi tai tabletillesi. Sovellus on yhteensopiva sekä iOS:n että Androidin kanssa. Viimeinen askel on sovellukseen kirjautuminen ja ensimmäisen kirjan aloittaminen.

Sinulla on Nextoryn kirjat käytettävissäsi niin kauan, kun tilauksesi on aktiivinen. Sovellus on täynnä inspiroivia kirjalistoja ja henkilökohtaisia suosituksia. Voit tietysti myös hakea kirjan nimeä tai suosikkikirjailijaasi.

Kun luet tai kuuntelet kirjan, se ladataan laitteellesi. Siksi voit aina lukea ja kuunnella aktivoituja kirjoja, vaikka sinulla ei olisikaan verkkoyhteyttä. Kun olet lukenut tai kuunnellut kirjan, voit helposti siirtää sen pois kesken olevista kirjoista niin, ettei se enää vie tilaa laitteeltasi.