Lukulista ja kirjojen aktivointi

Kirjani-kohdassa sovelluksen valikossa on lukulistasi – sinne keräät ne kirjat, jotka haluat lukea tai kuunnella. Siirrät kirjoja lukulistaan klikkaamalla sydänkuvaketta niiden kirjojen kohdalla, jotka sinusta ovat kiinnostavia sovelluksessa.

Aktivoidaksesi kirjan klikkaa ”Lue” tai ”Kuuntele” kirjasivulla – siten kirja latautuu laitteellesi. Muista, että sinulla on oltava wifi käytössäsi, ellet halua käyttää mobiilidataa.