Jäsenehdot

Johdanto

Nämä jäsenehdot muodostavat sopimuksen sinun (asiakkaana) ja Nextory OY:n (”Nextory”) välillä. Kun käytät tiettyä palvelua tai valitset jonkin Nextoryn tilausmuodoista, hyväksyt nämä ehdot. Voidaksesi olla asiakkaamme sinun on oltava yli 18-vuotias ja täysivaltainen tai sinulla on oltava huoltajan suostumus.

Nextory on palvelu, jossa voit lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja.

Palvelu

Nextoryn sovelluksessa voit lukea ja kuunnella e-kirjoja ja äänikirjoja rajattomasti. Lataat sovelluksen joko iPhonelle/iPadiin tai Androidiin joko App Storesta tai Google Playsta. E-kirjat ja äänikirjat ovat käytettävissäsi niin kauan, kun tilauksesi on voimassa. Valitset itse, mitä kirjoja haluat lukea. Voit lukea ja kuunnella aktiivisia kirjoja myös offline-tilassa, jos olet ladannut ne laitteellesi, jota haluat käyttää offline-tilassa ollessasi. Mahdollisuus lukea tai kuunnella offline-tilassa päättyy, ellet ole maksanut tilaustasi tai jos tablettisi/älypuhelimesi ei ole ollut online-tilassa viimeisten 30 päivän aikana. Tilauksen päättyessä valitsemasi kirjat eivät enää ole käytettävissäsi.

Nextoryn tilausvaihtoehdot

Valitset itse, minkä tilausmuodon haluat, ja voit milloin tahansa muuttaa tilaustasi sinulle parhaiten sopivaksi. Nextory tarjoaa viisi eri tilausvaihtoehtoa.

Hopea maksaa 13,99 euroa kuukaudessa ja sisältää tuhansia e-kirjoja ja äänikirjoja, mutta ei viimeisimpiä uutuuksia. Saat käyttöösi noin 80 prosenttia laajasta valikoimastamme, jota päivitetään jatkuvasti. Hopea sopii sinulle, joka haluat todella edullisen vaihtoehdon. Käyttäjämäärä: 1

Kulta maksaa 16,99 euroa kuukaudessa ja sisältää koko laajan e-kirjojen ja äänikirjojen valikoimamme. Jos valitset Kullan, saat käyttöösi myös kaikki uutuutemme. Tilaus sopii sinulle, joka haluat täyden kirjavapauden. Käyttäjämäärä: 1

Perhe 2, 3 tai 4 -tilaukset sisältävät koko valikoimamme ja näissä tilausvaihdoissa useampi käyttäjä voi lukea tai kuunnella Nextorya samaan aikaan. Valitset Perhe-tilauksista teille sopivan vaihtoehdon sen mukaan, kuinka moni haluaa käyttää Nextorya. Jos haluatte kahden hengen tilauksen, valitsette Perhe 2 -tilauksen ja niin edelleen. Perhe 2 maksaa 19,99 €/kk, Perhe 3 maksaa 23,99 €/kk ja Perhe 4 maksaa 27,99 €/kk. Perhetilaus sopii sinulle, joka haluat jakaa lukemisen ilon muiden kanssa.

Voit muuttaa tilaustasi kattavammaksi tai suppeammaksi milloin tahansa. Jos valitset suppeamman tilauksen, siirtyminen suppeampaan vaihtoehtoon tapahtuu seuraavan laskutuksen yhteydessä. Suppeamman tilaukseen vaihtaessasi menetät ne kirjat tai käyttäjäprofiilit, jotka eivät sisälly uuteen tilaukseesi.

Jos tilauksesi on Hopea tai Kulta, tiliäsi ei voi käyttää useilla eri laitteilla samanaikaisesti, mutta voit käyttää eri laitteita eri aikaan. Voidaksesi olla Nextoryn jäsen sinun täytyy olla kirjoilla Suomessa.

Nextorylla on oikeus kieltää tai sulkea pois käyttäjä, joka väärinkäyttää palvelua.

Palvelun irtisanominen tapahtuu www.nextory.fi -sivustolla kohdassa Minun tilini tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nextory.fi. Tilauksesi on voimassa seuraavaan laskutuspäivämäärään asti. Lopettaaksesi tilauksen ennen seuraavaa laskutusta sinun on irtisanottava tilaus vähintään kaksi päivää ennen seuraavaa laskutuspäivämäärää, jos irtisanot liittymäsi asiakaspalvelumme kautta. Jos irtisanominen tehdään suoraan verkkosivustollamme www.nextory.fi Minun tilini -kohdassa, irtisanomisen voi tehdä päivää ennen seuraavaa laskutusta.

Jos irtisanot tilauksesi ennen kuin koejakso on päättynyt, tilaus lakkaa toimimasta välittömästi. Olet tietenkin aina tervetullut takaisin milloin haluat.

Koejakso muuttuu automaattisesti tavalliseksi tilaukseksi, ellei tilausta irtisanota ennen koejakson päättymistä. Kun tilaus muuttuu tavalliseksi tilaukseksi, laskutus tapahtuu valitsemasi tilauksen mukaisesti. Tilausvahvistuksestasi näet koejaksosi päättymispäivämäärän.

Hinnat

Hinta annetaan euroissa, ja siihen sisältyy arvonlisävero. Hintaan ei sisälly mahdollinen tietoliikennemaksu, jonka kuluttajan teleoperaattori perii sen sopimuksen mukaisesti, joka kuluttajalla on operaattorin kanssa. Tilaus on voimassa toistaiseksi, ja se maksetaan etukäteen yksi jakso kerrallaan, kunnes jäsen lopettaa tilauksen. Kuukausittainen laskutus tapahtuu 30 päivän välein.

Nextorylla on oikeus muuttaa tilaushintoja. Mahdollisesta hinnanmuutoksesta jäsen saa tiedon sähköpostitse. Uudet hinnat tulevat voimaan aikaisintaan seuraavana tilausjaksona.

Maksu

Otamme vastaan maksuja VISA-, Mastercard/Eurocard-korteilla. Korttien käsittely tapahtuu PCI-sertifioidun turvallisuuspartnerimme kautta. Tieto lähetetään kryptattuna pankkiisi eikä eikä Nextory tallenna mitään korttitietoja.

Kohdasta Minun tilini löydät eritellyt kuitit ostoksistasi.

Tiedon laskutuksesta saat pankkisi tiliotteesta. Tilaajana vastaat siitä, että laskutettavalla luottokortilla on eräpäivänä riittävästi rahaa, jotta tilausmaksu voidaan periä.

Jos sinulla on tilaus, mutta tilillä ei ole rahaa laskutuksen erääntyessä, Nextory pidättää itselleen oikeuden lopettaa tilauksesi Nextorylla. Saat tiedon sähköpostitse ja voit aktivoida tilisi uudelleen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nextory.fitai kirjautumalla käyttäjätilillesi osoitteessa www.nextory.fi.

Tiedot seuraavasta maksusta löydät omasta profiilistasi Nextoryn sovelluksesta ja sivustolta www.nextory.fi kohdasta Minun tilini.

Lahjakortti

• Lahjakortin voin käyttää vain kerran ja lahjakortin arvoa ei voi jakaa useampaan osaan.
  • Lahjakortin voi käyttää valitsemaansa tilaukseen, ja lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostohetkestä.
  • Lahjakortti pitää lunastaa saman maan palvelussa kuin mistä se on ostettu. Jos esim. olet ostanut lahjakortin Ruotsista, voit lunastaa sen vain osoitteessa nextory.se, ja jos olet ostanut lahjakortin Suomesta, voit lunastaa sen vain osoitteessa nextory.fi.
  • Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, mutta se raukeaa, kun lahjakortti on lunastettu.

Peruuttamisoikeus

Nextoryn asiakkaana sinulla on kuluttajansuojalain mukainen etämyyntiä koskeva peruutusoikeus. Peruutusoikeus on voimassa 14 päivää siitä, kun olet rekisteröinyt itsesi Nextoryn jäseneksi ja siten päässyt halutessasi hyödyntämään Nextoryn palveluita. Sinulla on oikeus ladata sovellus laitteellesi ja kokeilla ja tutkia sovellusta. Peruuttamisoikeutesi kuitenkin raukeaa, kun aktivoit jonkin e-kirjan tai äänikirjan (eli alat lukemaan tai kuuntelemaan jotain e- tai äänikirjaa).

14-päivän määräaikainen peruuttamisaika lasketaan alkavaksi siitä päivästä, jolloin rekisteröidyt Nextoryn käyttäjäksi ja saat siten pääsyn Nextoryn palveluihin riippumatta siitä, oletko rekisteröitynyt käyttämään kokeilujaksoa, oletko tehnyt tilauksesi käyttämällä kampanjakoodia tai oletko hankkinut itsellesi varsinaisen tilauksemme. Jos kadut ja haluat peruuttaa tilauksesi, sinun on tehtävä peruutuksesi Nextorylle ennen määräajan umpeutumista joko sivustolla www.nextory.fikohdassa ”Minun tilini” tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nextory.fi.

Nextoryn sitoumukset ja oikeudet

Nextory käsittelee ja tallentaa henkilötietoja voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti. Käyttämällä Nextorya ja hyväksymällä jäsenehdot suostut siihen, että henkilötietojasi, jotka olet antanut meille suoraan (esim. kun luot käyttäjätilisi, nimelläsi ja sähköpostiosoiteellasi) tai epäsuoraan (esim. evästeiden kautta), saa käsitellä niin kuin ehdoissa määritellään.

Nextoryn asiakasrekisterissä on henkilötietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksu- ja ostotiedot sekä tietoja, jotka perustuvat palvelun käyttöön.

Nextorylla on oikeus kommunikoida kanssasi postitse, puhelimitse, sähköpostitse, Nextoryn sovelluksen viesteillä, sosiaalisessa mediassa ja teksti- tai kuvaviestein, mitä tulee tarjouksiin, muutoksiin tai muuhun, joka liittyy Nextoryn palveluun. Voit milloin tahansa ilmoittaa, ettet halua suoramarkkinointia peruuttamalla lähetyksemme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa Nextoryn yhteistyökumppaneille sekä yrityksille, jotka tuottavat palveluja Nextorylle, jos henkilötietojen käsittely on välttämätöntä palvelujen suorittamiseksi. Tällaisten yritysten katsotaan olevan henkilötietoavustajia, joilla ei ole oikeutta käsitellä tietoja omiin tarkoituksiinsa. Henkilötietojen luovuttaminen kolmansiin maihin (toisin sanoen EU:hun tai ETA:an kuulumattomiin maihin) on mahdollista, jos se on välttämätöntä esimerkiksi it-ylläpidon takia. Nextory on edelleenkin vastuussa tiedoista ja alihankkijat saavat käsitellä tietoja vain sopimusten ja ohjeistusten mukaisesti.

Palvelun päättyessä asiakkaan tili on tauolla kahden vuoden ajan. Se tarkoittaa, että Nextory säilyttää tuona aikana tilisi henkilötiedot ja käyttötiedot (kuten esimerkiksi lukulistat), joilla pääset taas käyttämään tiliäsi, jos haluat aktivoida palvelun uudelleen näiden kahden vuoden aikana.

Nextory on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Nextory ei sitä vastoin takaa, että palvelu aina toimisi virheettömästi tai keskeytyksettä. Virheen tai keskeytyksen yhteydessä Nextorylle on annettava mahdollisuus korjata virhe ilman, että kyseessä katsotaan olevan sopimuksen rikkominen. Päivitysten tai huollon yhteydessä Nextorylla on oikeus sulkea palvelu kohtuulliseksi ajaksi.

Nextorylla on oikeus päivittää ja muuttaa käyttäjäehtoja ja palvelun sisältöä pyytämättä etukäteen hyväksyntääsi.

Asiakkaan vastuu ja kopiointi

Nextoryn jäsenenä sinulla on oikeus palvelun käyttöön ainoastaan yksityisesti. Kaikki kopiointi ja muu oikeuksien vastainen jakaminen on jyrkästi kielletty. On myös kiellettyä kopioida ääni- tai e-kirjoja osittain tai kokonaan yksityiskäyttöön. Olet itse vastuussa siitä, ettei tiedostoja jaeta muille käyttäjille. Lisenssioikeuksien vastaiset teot johtavat toimenpiteisiin.
Väärinkäyttöä epäiltäessä Nextory pidättää itsellään oikeuden sulkea käyttäjän palvelusta.

Jäsenenä vastaat siitä,

• rekisteröityessäsi antamiesi tietojen oikeellisuudesta ja siitä, että rekisteröimäsi sähköpostiosoitteesi on aktiivinen
  • että mahdollisissa e-kirjojen tai äänikirjojen arvosteluissa et käytä sanoja tai ilmauksia, joita voidaan pitää uhkaavina, loukkaavina, rasistisina, kiusaavina, pahennusta herättävinä, alatyylisinä, sopimattomina tai jotka loukkaavat toisen henkilön yksityiselämää. Nextory pidättää itsellään oikeuden poistaa viestit tai arvostelut, joiden Nextory katsoo olevan sopimattomia.

Asiakastili

Tilisi osoitteessa www.nextory.fi on henkilökohtainen, ja sinulla on velvollisuus pitää kirjautumistietosi ja salasanasi turvassa. Jos käytät samaa tietokonetta useiden henkilöiden kanssa tai jos käytät tietokonetta internetkahvilassa, sinun on aina huolellisesti kirjauduttava ulos, kun olet käyttänyt Nextoryn palveluja. Voit päivittää sähköpostisiosoitteesi, luottokorttisi numeron tai tehdä muutoksia jäsenyyteesi kohdassa Minun tilini sivustolla www.nextory.fi.

Ylivoimainen este

Seuraavissa tapauksissa Nextorylla ei ole mitään velvollisuuksia tai muuta vastuuta. Jos ongelma on seurausta olosuhteista, joihin Nextory ei ole mahdollisuutta vaikuttaa eikä voida pitää kohtuullisena, että Nextory olisi voinut ennakoida ongelman sopimuksen laatimishetkellä ja jos ei voida pitää kohtuullisena, että Nextory olisi voinut välttää tai ratkaista ongelman.

Evästekäytäntö

Nextory käyttää evästeitä, kun käyt verkkosivustollamme. Eväste on informaatiotiedosto, joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle. Eväste ei voi tunnistaa sinua henkilökohtaisesti, vaan vain sen selaimen, joka on asennettuna tietokoneellesi ja jota käytät verkkosivustollamme käydessäsi. Ellet halua, että tietokoneellesi tallennetaan evästeitä, voit estää sen selaimesi asetuksilla. Eväste tallennetaan ajaksi, jona olet kytkettynä palveluun, tai ajaksi, jona tietoja tarvitaan sellaisen velvoituksen tai oikeuden täyttämiseksi, joka on liitoksissa palveluun.

Nextory AB

Dalagatan 7
111 23 Stockholm

SWEDEN