Lukeminen tai kuunteleminen ei onnistu

Ellei lukeminen tai kuunteleminen onnistu toivotulla tavalla sovelluksessa, yritä ensin sulkea sovellus ja käynnistää se uudelleen tai käynnistä laitteesi uudelleen. Voit myös kokeilla poistaa sovelluksen kokonaan laitteelta ja sitten asentaa sen uudelleen. Ellei tämä auta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@nextory.fi.

Varmista, että laitteellasi on riittävästi vapaata muistitilaa. Jos kirjaudut www.nextory.fi-sivustolle, voit tarkistaa, että tilisi on aktiivinen ja tarkistaa tililtäsi, että laskutus on onnistunut.