Lukeminen tai kuunteleminen ei onnistu

Ellei lukeminen tai kuunteleminen sovelluksen avulla onnistu toivotulla tavalla, koeta ensin sulkea sovellus ja käynnistä se uudelleen tai käynnistä laitteesi uudelleen. Voit myös kokeilla poistaa sovelluksen kokonaan laitteelta ja sitten asentaa sen uudelleen. Ellei tämä auta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko lähettämällä kysymys tai soittamalla numeroon 08-411 17 15.

Varmista, että laitteellasi on riittävästi vapaata muistitilaa. Jos kirjaudut www.nextory.se-sivustolle, voit tarkistaa, että tilisi on aktiivinen ja että laskutus on tapahtunut kohdasta Tilini.