Ongelmia lukea tai kuunnella offline-tilassa

Jotakin on voinut mennä vikaan, kun kirjaa tallennettiin käytettäväksi offline-tilassa. Koeta ensin poistaa offline-tila ja tallenna kirja uudelleen. Tarkista, että liittymäsi nettiyhteys on tarpeeksi hyvä tai että käyttämäsi wifi-yhteys toimii riittävän tehokkaasti. Tarkista myös, että kirja on 100 prosenttisesti ladattu ennen kuin suljet sovelluksen tai alat lukea tai kuunnella.

Ellei ongelma vieläkään poistu, laitteen uudelleen käynnistäminen voi auttaa. Voit myös poistaa sovelluksen ja ladata sen uudelleen. Kirjasi tallentuvat keskitetysti eivätkä häviä tililtäsi, vaikka sovellus poistettaisiinkin laitteeltasi.