Ongelmia lukea tai kuunnella offline

Jotakin on voinut mennä vikaan, kun kirjaa tallennettiin offline. Koeta ensin poistaa offline-tila ja tallenna kirja uudelleen. Tarkista, että sinulla on hyvä liittymä tai käytä vakaata wifiä. Tarkista myös, että 100 % on ladattu, ennen kuin suljet sovelluksen tai alat lukea tai kuunnella.

Ellei ongelma vieläkään poistu, voi laitteen uudelleen käynnistäminen auttaa. Voit myös poistaa sovelluksen ja ladata sen uudelleen. Kirjasi tallentuvat keskitetysti eivätkä häviä tililtäsi, vaikka sovellus poistettaisiinkin laitteelta.